Hva er Florida State Bird?

Florida er en amerikansk stat som ligger i den sørøstlige delen av landet. Det er den sørligste staten i den tilstøtende USA, og er grenser til delene Georgia og Alabama i henholdsvis nord og nordvest, Mexicogolfen i vest, Atlanterhavet i øst og Florida-strendene til sør. Florida har kallenavnet "The Sunshine State", og har mange offisielle statssymboler, som en statsblomst (oransjeblomst), dyr (Florida panter), fisk (Atlantic seilfisk) og reptil (amerikansk alligator). Staten har også en offisiell fugl: den nordlige mockingbirden.

Offisiell statsfugl

Den nordlige mockingbirden er den offisielle fuglen i Florida. Fuglen ble gitt offisiell status av Florida Senate Concurrent Resolution nr. 3 den 23. april 1927, da lovgivere sitert på mockingbirds evne til å glede hjertene til besøkende og beboere på grunn av sin vokale ferdigheter. Fuglen er kjent i hele USA og har vært omtalt i populære bøker og sanger, samt i tv og film. I tillegg er den nordlige mockingbird også statsfuglen i Texas, Tennessee, Mississippi, Florida og Arkansas.

Northern Mockingbird

Den nordlige mockingbirden kan etterligne mer enn 200 melodier fra andre fugler og er kjent for å synge over natten, spesielt under det lyse vårmåneskinnet. Unmated fugler synger mer enn parret personer for å tiltrekke seg potensielle kompiser. Melodien av mockingbirden er en medley av lyder fra andre fugler som gjentas flere ganger. Den nordlige mockingbird etterligner sanger, samtaler, pianoer, knirkende porter, bjeffende hunder, sirener eller andre lydkilder, og gjentar hver lyd to eller tre ganger i rask rekkefølge for å lage en melodi. Northern mockingbirds er voldsomt territoriale og er kjent for å kaste seg ned på katter, hunder eller andre potensielle rovdyr som venter for nær nest eller territorium.

Fysisk beskrivelse

Den nordlige mockingbirden er en middels stor fugl, med lange ben og hale. Hunn og menn har lignende fysiske egenskaper. Den øvre delen av fuglen er grå i fargen, mens underdelen er hvit eller hvitaktig. Regningen er vanligvis svart, med et brunaktig utseende på bunnen. Mockingbird måler mellom 8 og 11 tommer fra hode til hale, og har en vingspenn på mellom 12 og 15 tommer. Den har en gjennomsnittlig kroppsmasse som ligger mellom 1, 4 og 2, 0 oz, og menn er litt større enn kvinner. Den nordlige mockingbirden kan leve opptil 80 år i naturen og 20 år i fangenskap.

Distribusjon og Habitat

Store befolkninger av den nordlige mockingbird finnes i nordvestlige amerikanske stater og de sørlige nordområdene. Utenfor USA kan fuglen finnes i de maritime provinsene i Canada, samt å bo i mye av Mexico, fra østlige Oaxaca til Veracruz. Fuglen tilbringer mye av sin levetid innenfor sitt avl, selv om de nordlige befolkningene har blitt observert å flytte sør om vinteren. Det har også blitt observert observasjoner i Hawaii, Sør-Alaska og Storbritannia. Arten er ikke begrenset til bestemte habitater, men foretrekker åpne områder med sparsom vegetasjon. Den nordlige mockingbirden kan sees i urbane og forstadsområder, hager og parker, men unngår tett skogkledde områder.

Anbefalt

Ta Prohm - Unike steder rundt om i verden
2019
Arkitektoniske bygninger i verden: Notre Dame-katedralen
2019
Hva er hovedstaden i Guizhou-provinsen?
2019