Eurasian Eagle-Owl Fakta: Dyr i Europa

Fysisk beskrivelse

Den Eurasian Eagle-uglen tilhører Family Strigidae og Genus Bubo. Denne fuglen er blant de største owlarter i verden, og kan måle 30 inches i lengde med en imponerende vinge på over seks meter. Den Eurasian Eagle Owl veier vanligvis et sted mellom to og et halvt og ti pund, mens hannene er litt mindre i størrelse og statur enn deres kvinnelige kolleger. Fysiske egenskaper som er spesifikke for denne uggsarten, inkluderer tuftede "ører" av fjær, oransje øyne, tette kropper og svarte nebber, samt sperrede vinger og haler. Fjærene til denne arten er stort sett brune, streker med svart fjerdedel. Områdene på fuglens underbelte er lettere i tone, mens den Eurasian Eagle-ugles hals er hvit. Ansiktsskiven på den Eurasian Eagle-uglen er grå i farge og konkaveformet.

Kosthold

Når det gjelder kostholdet, spiser den Eurasian Eagle-uglen typisk på en rekke små dyr, inkludert slike skapninger som kaniner, gnagere, fugler, insekter, fisk, amfibier og reptiler. Disse stadig våken og kraftige fuglene foretrekker å jakte i mørke, nattetimer, og lete etter byttet mens de hviler på perches eller flyr i lav høyde. Den Eurasian Eagle-uglen er begavet med både akutt syn og gode hørselsevner, som kombinerer for at fuglen effektivt kan finne og fange sitt byttedyr. Den medfødte og oppsiktsvekkende følelsen av lyden er avstemt for å hente på den minste lyden. Denne naturlige egenskapen utilsiktet tjener til å hjelpe den eurasiske ørneuglen i sin uendelige jakten på mat ved å vise den nøyaktige plasseringen av et dyr som fuglen anser å være passende for sitt neste måltid.

Habitat og Range

Eurasian Eagle-Owls finnes i store deler av Europa og Asia, samt noen fjerne nordlige deler av Afrika nær Middelhavet. Disse fuglene gjør deres hjem i områder hvor maten er rikelig. De er egnet til å bo i et bredt spekter av terreng, inkludert skoger, isolerte jordbruksmarker og landskaper med høye klipper som fuglene trygt kan abbor mens de jakter på byttedyr som vandrer på gressletter under. Habitater for den Eurasian Eagle-Uwl kan variere fra steinete fjellområder til vannløyte marshlands. Eurasian Eagle-Owls kan også bli funnet i noen av verdens mest forræderske fjellkjeder, inkludert de asiatiske himalaya, alpene i Europa og det tibetanske platået. Den internasjonale unionen for bevaring av naturens siste Red List of Threatened Species, som arbeider i samarbeid med BirdLife International, klassifiserer Eurasian Eagle-Owls som en art av "Minste Bekymring", med tanke på deres store befolkninger og det massive geografiske området av deres diaspora. Likevel møter disse fuglene trusler fra menneskelige aktiviteter, som jakt og ulykker med bilstrafikk. Mange land har iverksatt tiltak for å beskytte og øke deres respektive Eurasian Eagle-Owl-populasjoner.

Oppførsel

Den Eurasian Eagle-Owl er en dyktig flier, og en som skimter gjennom luften ved hjelp av lange, raske glidebaner og grunne vingslag. Disse svært territoriale fuglene er fryktelige og svært effektive jegere. Som en såkalt "topp rovdyr" står den Eurasian eagle uil noen få trusler fra andre rovdyr, som det sitter på den øverste delen av næringskjeden. Disse fuglene er for det meste aktive om natten, og foretrekker å sove i dagtidene. Eurasian Eagle Owls er også for deres evne til å lage en rekke vokale lyder, som brukes til å formidle slik informasjon til andre som territoriale krav og søke etter en kompis. Disse fuglene er noen ganger tammet av mennesker og trent til å kontrollere skadedyrsangrep.

reproduksjon

Resten av Eurasian Eagle-Owls er vanligvis plassert på steinete eller i grotter, samt i sprekker langs fjellagtige klipper. Etter at kvinnen legger eggene sine, tilbringer hun flertallet av sin tid, inkuberer dem, mens hennes mannlige partner er ansvarlig for å finne mat. Når de bryter fritt fra eggene, begynner babyen på Eurasian Eagle-Owls å åpne øynene etter en periode på flere dager. De vokser raskt etterpå, og i den tiden er det viktig for begge foreldrene å jobbe hardt for å sikre at de unge er tilstrekkelig matet slik at de kan bli sunne og sterke. Eurasian Eagle-Owls når modenhet på rundt to til tre år. I naturen kan Eurasian Eagle-Owls leve i ca 20 år, noe som blir enda lenger når de holdes i fangenskap og passet godt.

Anbefalt

Walled byer i verden
2019
Hva er landformer?
2019
Kanadiske byer ved innvandring befolkning
2019