Den grå Wolf: Dyr i Nord-Amerika

Hva er grå ulv?

Den grå ulven ( Canis lupus ) sies å være det største medlemmet av familien som den vanlige hunden tilhører, Canidae . Slektsnavnet Canis er et latinsk ord som betyr "hund", og lupus det latinske ordet som betyr "ulv". Den latinske klassifikasjonen oversatt til engelsk blir "hund ulv". Vi bruker navnet "grå" for å beskrive hele hundens delpopulasjon, selv om fargegrået kanskje ikke er en overveiende farge blant alle dets medlemmer. Grå ulv er typiske hjørnetenner med en lang buskhale som ofte er svarte. Deres frakkfarger er vanligvis en blanding av grå og brun med unike ansiktsmerke. Farge kan variere sterkt, fra hvitt til brunt, og til og med svart. Grå ulv er store og tunge i forhold til deres nærme fettere Coyote, eller "Golden Jackal". Den grå ulvens ben er generelt lengre enn de andre hjørnetenner, en egenskap som gjør at de lettere kan overvinne dyp snø. Avhengig av underarter av den grå ulven, varierer deres størrelser stort sett også i begge kjønn. Gjennom det typiske området veier kvinnelige grå ulver mellom 40 og 120 pounds, og måler 4 til 6 fot i lengde. De voksne hannene er litt tyngre, som måler 5 til 6, 5 fot i lengde. Høydene deres på skulderen, når de står på alle fire ben, varierer fra 28 til 30 tommer.

Hva spiser greyvoller?

Grå ulv er rovdyr, og de kilder ofte maten ved å rive eller stjele bytte fra andre rovdyr. De foretrekker å spise store hovede pattedyr, som hjort, bison eller elg, men du kan også finne dem på jakt på mindre dyr også. Imponerende, en voksen kan spise så mye som 20 pund kjøtt i et enkelt måltid. I en dyrepark blir det ofte mat med ulver eller kutter av kjøtt.

Hvor lever Grey Wolves Live?

Ifølge International Wolf Center er den estimerte befolkningen av grå ulver i Alaska mellom 7.000 og 11.200, rundt 3.700 i Great Lakes-regionen, og rundt 1.675 i Northern Rockies. Den grå ulvspopulasjonen i disse regionene har holdt seg stabil siden regjeringens innsats har blitt gjort for å beskytte dem. Grey Wolf er klassifisert som en truet art av US Fish and Wildlife Services, hovedsakelig på grunn av miljøforandringer og andre konsekvenser av menneskelig forstyrrelse i deres habitater. Troen på at ulv er farlig for mennesker er en av de truslene disse artene står overfor. Denne frykten og misforståelsen utgjør en stor trussel mot ulver da folk ofte dreper dem ut av ubegrunnet frykt. Den vanligste trusselen mot ulvens liv i bebyggede områder er en konflikt med mennesker over å drepe sitt husdyr, noe som ofte resulterer i jakt og fangst av bønder og ranchere.

Hvordan lever Grey Wolves Live?

Grå ulv er svært tilpassbare til de fleste habitater, enten de er arktiske tundra, skog, gressletter eller ørkener. De går bra når det er en overflod av snø, en tilstand som bidrar til deres jakt på byttedyr. I løpet av høst- og vårperioder er de mer aktive og har en tendens til å ligge ut i det åpne oftere.

Hvordan gjenspeiler grå ulv?

Den grå ulven er typisk monogamisk, og et parret vil forbli sammen for livet, med mindre den andre kameraten dør. I Nord-Amerika raser de vanligvis fra slutten av januar til mars. Gråvoller er vanligvis gravid i rundt 62 til 75 dager, og har en tendens til å føde 4 til 6 valper pr. Søppel. De nyfødte valpene er født blinde og døve, og pakken bryr seg om valpene til de er rundt 10 måneder. På dette tidspunktet er de vanligvis fleksible nok til å ta vare på seg selv og flykte fra fare.

Anbefalt

Massachusetts State Flag
2019
Er Kina i Asia?
2019
Peru Eksport og import
2019